Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Minori judecaţi pentru furturi din locuinţe


  Florin C., Petruț C. și Cosmin T., din Mărășești, au fost judecați la Panciu, în  această săptămână, pentru furt calificat. În rechizitoriul  procuro-rilor se arată că aceștia sunt autorii a șase furturi din locuințe, comise în perioada 18 ianuarie 2011-29 februarie 2012.
   În acest interval de timp, cei trei au pătruns, pe timp de noapte și prin efracție, în domiciliile aparținând lui Daniel V., Cătălin R., Vasile M., Gelu T., Florin O. și Lenuței T., de unde au sustras bunuri în valoare totală de aproximativ 10.000 de euro.
   Oamenii legii au precizat că, în timp ce Cosmin T. și Petruț C. au ajuns pentru prima dată în fața instanței, împotriva lui Florin C. a fost aplicată, în februarie anul trecut, tot de către magistrații Judecătoriei Panciu, măsura educativă a eliberării supravegheate, ca urmare a comiterii unei fapte penale.
   Chiar dacă, la audieri, cei trei au recunoscut infracțiunile, iar părinții s-au obligat să achite păgubiților prejudiciul creat de copiii lor, procurorul de ședință a solicitat judecătorului condamnarea minorilor la pedepse privative de libertate, dată fiind gravitatea faptelor precum și valoarea ridicată a pagubelor provocate.
   Verdictul îl vor afla peste o săptămână, când instanța se va pronunța în această cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?