Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Au furat de mai multe ori din aceeaşi casă


   Trei tineri din Sihlea vor fi judecați la Focșani după ce au furat în mai multe rânduri, din aceeași locuință, bunuri în valoare totală de zece mii de lei. Florin I., de 20 de ani, Ionuț Åž., de 20 de ani, și Lică T., de 28 de ani, sunt acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.
În rechizitoriul pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au întocmit pe numele celor trei băieți, se arată că aceștia au acționat în perioada 16-22 decembrie 2011. Prin metode specifice, au reușit să pătrundă în locuința unui vecin, care era plecat la muncă în Italia.
   În prima seară ar fi sustras o combină muzicală, un aparat DVD, un parfum, băuturi alcoolice și un televizor. Văzând că nu au fost descoperiți, au continuat să acționeze. Într-o altă zi, au reușit să sustragă, din aceeași locuință, o altă combină muzicală, un alt parfum, o bicicletă, iar cu o altă ocazie au mai luat  o drujbă, un pulover, un cojoc și o saltea gonflabilă.
   Prejudiciul a fost calculat la 10 mii de lei, din care s-au recuperat bunuri în valoare de 6.000 de lei. În fața anchetatorilor, băieții au recunoscut faptele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?