Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Judecătoarele care vor funcții de conducere au dat testare scrisă


Concursul pentru desemnarea noii conduceri a Tribunalului Vrancea și Judecătoriei Focșani se apropie de final. Candidatele au susținut, duminică, la București, ultima probă din cadrul concursului, respectiv testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane. Testarea a durat patru ore. 
 Pentru funcția de președinte la Tribunalul Vrancea candidează judecătoarele  Mariana Săndina Croitoru (care deține în prezent funcția de vicepreședinte a instanței), Daniela Matache (în prezent președinta Secției Penale de la Tribunal) și Simona Florica Nicolau (președinta Secției a II-a civilă, de contencios administrativ și fiscal). Silvica Mirela Bucur (actualmente președinta Secției I Civilă) candidează pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Vrancea, la fel ca și Mariana Săndina Croitoru. Judecătoarea Anca Mihaela Trofin, care este în prezent vicepreședinte cu delegație la Judecătoria Focșani, candidează pentru funcția de vicepreședinte al acestei instanțe. 
 Ieri au putut fi formulate contestații la baremul de evaluare și notare pentru proba scrisă, iar astăzi și mâine acestea vor fi soluționate. În data de 19 iunie va avea loc corectarea lucrărilor scrise și afișarea rezultatelor. Potrivit calendarului concursului, în perioada 20-23 iunie va avea loc depunerea contestațiilor împotriva notei obținute la testarea scrisă, iar pe 25 iunie vor fi afișate rezultatele finale ale concursului și tabelul de clasificare a candidaților. 
 Concursul, organizat de Consiliul Superior al Magistraturii și Institutul Național al Magistraturii, a mai cuprins și testarea psihologică și susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?