Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Turul play-offului la futsal, încheiat cu un eşec


   Formația de futsal CSM 2007 Focșani a pierdut aseară, 3-4 (2-3) manșa tur din cadrul play-offului Ligii I, joc disputat în Sala Sporturilor din Focșani împotriva echipei ACS Od. Secuiesc. După o primă repriză în care focșănenii s-au jucat cu ocaziile și au irosit situații mari de gol prin Marian Covaci, Florin Săraru, Sorin Popa și Cătălin Curteanu, harghitenii au intrat la cabine în avantaj după ce au profitat din plin de spațiile mari din apărarea echipei focșănene. Szabo a deschis scorul după de a profitat de o neglijență a apărării CSM-ului, dar focșăneanul Sorin Popa a restabilit egalitatea cu un șut plasat.
   Oaspeții au revenit în joc și Alpar Csoma a reușit o „dublă” în urma unor faze care i-au prins pe picior greșit de jucătorii echipei de pe Milcov, iar Covaci a redus din handicap până la pauză. În actul secund și-au intrat în rol și cei doi arbitrii, Alexandru Băjan din Videle și Marius Gherman din București, care au trecut cu vederea mai multe faulturi comise de harghiteni și s-au făcut că nu văd unele infracțiuni ale oaspeților.
   ACS Od. Secuiesc a condus la un moment dat cu 4-2 după reușita lui Mihaly, iar Cătălin Curteanu a redus din diferență când mai erau trei minute de joc. Asaltul de final al formației de pe Milcov nu a mai adus nimic nou pe tabela de marcaj, în ciuda oportunităților de gol pe care le-au avut vrâncenii, iar un eventual gol al egalării ar fi dus partida în prelungiri. Dincolo de toate, rămâne o decepție modul în care puținii spectatori prezenți în Polivalentă au ales să-și încurajeze echipa favorită și unii dintre ei au ales să evite căldura de afară pentru a se răcori gratis în Polivalentă.
   CSM 2007 Focșani a evoluat aseară cu: Borș, Chivu, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Toader, Covaci, Ilaș și Sorin Popa. ACS Od. Secuiesc a replicat cu: Biro – Bajko, Doltea, Kepiro, Szekely, Scoma, Peter, Reti, Mihaly, Birtalan, Szabo și Demeny. Returul de la Od. Secuiesc se va disputa sâmbătă, 5 mai, de la ora 20.30, în Sala Sporturilor din localitatea harghiteană.

Obiectiv îndeplinit
    Gruparea de pe Milcov se poate considera una din performerele din cadrul clubului CSM 2007. „Echipa noastră și-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului din Liga I, clasarea în primele cinci locuri. Noi ne-am atins obiectivul în acest an, clasarea pe locul cinci”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei CSM 2007 Focșani, Petrache Gurguiatu.
   În cazul în care cele focșănenii vor câștiga sâmbătă la Od. Secuiesc, al treilea meci, cel decisiv se va disputa pe terenul echipei mai bine clasate la finalul campionatului, respectiv ACS. Od. Secuiesc.

Rezultatele din play-offul Ligii I:
KSE Tg. Secuiesc – United Galați 5-8,
Dava Deva – Cityus Tg. Mureș 2-12 (în tur) și 3-16 (în retur),
Clujana Cluj Napoca – Spicom Sf. Gheorghe 2-7,
CSM 2007 Focșani – ACS Od. Secuiesc 3-4.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?