Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Premii pentru cuziştii pasionaţi de chimie


   Elevii Colegiului Național „Al. I. Cuza” din Focșani au demonstrat că le place chimia chiar foarte mult, din moment ce la Concursul de Chimie „Magda Petrovanu”, organizat sâmbăta trecută, la Facultatea de Chimie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, au obținut rezultate dintre cele mai bune. Astfel, din rândul elevilor de clasa a VIII-a, Diana Berheci s-a clasat pe locul I, în vreme ce locul II a fost ocupat de Tudor Cristian Maiereanu, iar mențiune a reușit să obțină Octavian Pătrășcanu. De asemenea, din rândul elevilor de clasa a IX-a, trei „cuziști” au reușit să obțină locul I, în cadrul Concursului de Chimie „Magda Petrovanu”. Este vorba de Răzvan Teodor Olariu, Irina Claudia Mustețea și Alexandru Tănase. Ana Miron a reușit să obțină premiul II.
   În rândul elevilor de clasa a X-a, Raluca Aura Cristian a obținut premiul III, iar mențiunea a revenit Laurei Mădălina Bariciu. Vlad Tălmaciu a obținut premiul II, în vreme ce mențiunea i-a revenit Andrei Modreanu, ambii elevi în clasa a XI-a.
   În ceea ce privește concursul adresat elevilor de clasa a XII-a,  Emanuel Sandu a obținut premiul II, iar mențiunea specială a fost acordată Mădălinei Iuga.
Elevii au fost pregătiți de cadrele didactice Alina Măiereanu, Maria Pleș și Andreea Săndulescu. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?