Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Antrenorul Daniel Bănică va plăti cheltuielile, după ce a băgat 8 jucători la meci


   Comitetul Director al clubului CSM 2007 Focșani, întrunit ieri, a luat măsuri împotriva antrenorului Daniel Bănică, tehnician la echipa de juniori republicani A, care a introdus doar opt jucători în partida susți-nută de echipa focșăneană pe teren propriu împotriva celor de la CSMS Iași, meci care a contat pentru play-offul Campionatului Națio-nal și care a durat doar 4 minute.
   Focșănenii s-au prezentat la partida cu CSMS Iași cu doar opt jucători de câmp, iar în minutul 4, la scorul de 0-0, un jucător de-al Focșaniului a sufe-rit o întindere musculară. CSM 2007 a rămas cu șapte jucători, iar arbitrul buzoian Ionel Vizireanu a fluierat finalul partidei. Antrenorul Daniel Bănică a motivat faptul că portarul titular al echipei sale, Trifan, a fost chemat la un trial al Naționalei 17 care a avut loc la Onești. Ieșenii au plecat bine mersi acasă cu o victorie, 3-0, în timp ce focșănenii au achitat baremul de arbitraj.
    Comitetul Director a decis în ședința de ieri ca antrenorul Daniel Bănică să suporte toate cheltuielile aferente jocului cu Iașiul (baremul de arbitraj și asistența medicală) și a primit un avertisment pentru gestul său.
    Totodată, membrii Consiliului Director au stabilit ca la încheierea sezonului competițional în luna iunie, terenurile Milcovul I și II să intre în reparații.
Fotbaliștii CSM-ului, arși la buzunar
    Neprezentarea a șapte jucători la antrenamentul pe care echipa de fotbal CSM 2007 Focșani l-a desfășurat în a doua zi de Paște le va aduce fotbaliștilor amenzi. La ședința de antrenament s-au prezentat atunci doar opt jucători, iar restul vor suporta reduceri din salarii deoarece au absentat nemotivat de la ședința de antrenament.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?