Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Catrinel Menghia a pozat topless, jucându-se cu păpuşi


   Fotomodelul Catrinel Menghia, care a cucerit Italia cu frumusețea ei exotică, a realizat o ședință foto incendiară pentru numărul din luna mai al revistei Elle România. „Este meridională, temperamentală, pasională, tulburătoare și posesivă! Nu, nu este vorba despre Monica Bellucci sau Sophia Loren, ci chiar despre Catrinel Menghia, modelul român care a stabilit noile recorduri de… frumusețe!”, este prezentarea făcută fotomodelului de către site-ul revistei Elle. Conceptul pictorialului este unul inedit: frumoasa Catrinel pozează în sânii goi jucându-se cu o păpușă și un căruț de jucărie.
   Recent, Catrinel Menghia a fost protagonista unor spoturi publicitare pentru Fiat 500 Abarth, primul intitulat „Seduction”, care a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012, și al doilea denumit „House Arrest”, în care apare alături de actorul american Charlie Sheen.
   Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieșea din incinta stadionului din Iași, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălțime. De atunci, ea a devenit un model internațional de succes și a prezentat diverse creații vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni și a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.
   Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 și în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar și pe coperta ediției sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM și Maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?