Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

16 echipe sunt înscrise în Liga Sanorom la minifotbal


   SC Rotodelco SRL din comuna Bolotești pregătește o nouă ediție a Cupei Sanorom la minifotbal, întrecere care se va desfășura săptămânal pe terenul sintetic din comună. Prima etapă este programată duminică, 22 aprilie, iar premiile oferite de organizatori, la final, sunt atractive. Ocupanta primului loc va fi recompensată cu suma de 1500 lei, locul doi va primi 1000 lei, iar locul trei se va alege cu suma de 500 lei. Taxa de înscriere a unei echipe este de 300 lei.
   Aseară a avut loc și tragerea la sorți a calendarului competițional, la startul întrecerii înscriindu-se 16 echipe: Dumbrava Construct, Unirea Å¢ifești, FC Sîrbi, FC Clipicești, FC Åžerbești, FC Cucuieți, Foresta Vidra, FC Vitănești, FC Pietroasa, Steaua Bolotești, Băncila Bolotești, FC Jariștea, Agromec Ciorăști, Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu Focșani, Teomax Focșani și Doreal. Premiile vor consta și în cupe și medalii.
   Celorlalte echipe din competiție li se vor acorda diplome de participare precum și premii de consolare. Sunt admiși în competiție jucătorii legitimați la Liga a III-a și futsal (sunt admiși și jucători din Superligă și liga a V-a vrânceană). Se va juca în sistem campionat (fiecare cu fiecare) și se va puncta astfel: victorie 3 puncte ; egal un punct; înfrângere 0 puncte. Jucătorii care comit abateri grave (lovirea intenționată, injurii la adresa adversarilor sau arbitrilor, gesturi obscene) pot fi sancționați cu excluderea lor și chiar a echipei acestora din competiție.
   Ultima ediție a Cupei Sanorom a fost câștigată de echipa organizatoare, care s-a impus în finala competiției, 6-5 (3-1) în fața celor de la FC Dumbrava Construct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?