Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Sportivii s-au remarcat la Alexandria


   Aproximativ 270 de sportivi de la 18 cluburi de karate din București, Focșani, Constanța, Brașov, Câmpina, Mizil și din alte localități din țară au participat duminică la Sala Sporturilor din municipiul Alexandria la întrecerile din cadrul Cupei Kanazawa, ajunsă la ediția a VII-a. Competiția organizată de clubul Kanazawa din reședința județului Teleorman, cu sprijinul Federației de Arte Marțiale – Departamentul de karate SKDUN, al Primăriei Alexandria și al Direcției Județene de Sport și Tineret, s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă cuprinse între 6 și 45 de ani, de la copii până la veterani.
   Publicul numeros a putut urmări elegante evoluții la proba Kata, dar și lupte spectaculoase de semicontact la Kumite. La Alexandria – după cum a declarat președintele comitetului de organizare, antrenorul emerit Ionel Ganea – s-au aflat și laureați ai unor competiții naționale și internaționale, întrecerile constituind un bun prilej de verificare a stadiului pregătirilor pentru unii dintre cei ce vor reprezenta România la campionatul european care va fi găzduit de municipiul București în ultima decadă a lunii aprilie.
   Evenimentul a fost organizat de CS Kanazawa Alexandria sub egida Federației Române de Arte Marțiale (departamentul SKDUN) fiind supervizat de președintele SKDUN dl Aurel Patru 7 dan și Marian Patru 6 dan la arbitraj. Cele două cluburi vrâncene care au participat la competiția de la Alexandria, CSM 2007 Focșani și CS Satori Focșani au obținut 19 medalii, dintre care patru de aur, trei de argint și 12 de bronz. Sportivii sunt antrenați de sensei Daniel Fusaru (CSM 2007 Focșani) și sempai Marius Pahoni (CS Satori).
   Pentru sportivii secțiiei de arte marțiale urmează Campionatul European și Cupa Europeană de karate SKDUN de la Chiajna, competiții programate în perioada 22-24 aprilie.

Rezultatele sportivilor de la CSM 2007 Focșani și CS Satori la Cupa Kanazawa – 2012
Loc I: Alpreotesei Bogdan – kumite, Croitoru Adrian – kumite, Condruz Sebastian – kumite, Dochioiu George – kata.
Loc II: Pantazică Dragoș – kata,  Ciobanu Mihai – kata, Postolache Bogdan – kumite.
Loc III: Alpreotesei Bogdan – kata, Borș Emanuel – kumite, Hîrcan Dorian – kata, Nemuț Laurențiu – kumite, Apărece Alexandru – kata și kumite, Ciobanu Mihai – kumite, Goțu Åžtefan – kata și kumite, Saghin Felicia – kumite, Dochioiu George – kumite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?