Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Alain Delon, luat cu salvarea de la o gală de premiere la Moscova


   Celebrul actor francez Alain Delon (76 de ani), care fusese spitalizat recent pentru o aritmie cardiacă la Paris, a fost luat cu salvarea după ce i s-a făcut brusc rău la Gala premiilor ‘Armenia Music Awards’, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Moscova. Potrivit unor surse apropiate starului de cinema, el suferă de probleme de natură cardiacă, în plus a avut și un puseu de tensiune.
   În pofida stării precare de sănătate, Delon s-a urcat pe scenă pentru a primi premiul special ‘Legenda’, după care a fost dus cu salvarea la hotel. ‘Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. Timp de o oră se perindă pe scenă artiști care cântă și dansează și voi, evident, îi aplaudați. Am ieșit și eu pe scenă, dar eu nu fac nimic, iar voi mă aplaudați cu frenezie. Åži nu înțeleg de ce’, și-a exprimat Delon recunoștința față de publicul rus, care l-a aclamat îndelung. ‘Vreau să vă mulțumesc pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o. Sunt foarte bucuros să mă aflu aici, deși am ieșit de curând din spital. Vă mulțumesc foarte mult pentru dragoste și recunoaștere’, a mai spus artistul înainte de a se retrage.
   La 5 aprilie, Delon a părăsit spitalul american din Neuilly, o suburbie din vestul Parisului, unde fusese supus unei intervenții chirurgicale pentru o aritmie cardiacă, mai amintește postul de radio amintit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?