Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Motociclist ameninţat cu cuţitul de un şofer


   Åžoferul unui autoturism și un motociclist s-au hărțuit în trafic, apoi s-au luat la bătaie. Åžoferul l-a amenințat pe motociclist cu o armă albă, în văzul celor care treceau prin zonă. Oamenii legii din cadrul Poliției municipiului Focșani au întocmit dosar penal în care îl cercetează pe motociclist pentru lovire, iar pe șoferul autoturismului pentru lovire și port ilegal de armă albă.
   Incidentul s-a produs în seara zilei de 5 aprilie, pe o stradă din cartierul Sud al municipiului Focșani. Polițiștii ne-au precizat că cei doi, respectiv șoferul autotu-rismului, care nu este din Vrancea, și motociclistul nu s-au înțeles cu privire la cine are prioritate într-o intersecție și s-au luat la ceartă. Niciunul dintre ei nu a cedat, așa că s-au încăierat. Nervos peste măsură, șoferul mașinii a amenințat cu un cuțit. Îngro-ziți, martorii au sunat la poliție, iar oamenii legii au ajuns la fața locului înainte ca cei doi participanți la trafic să-și scoată ochii, la propriu.
   Într-un email primit pe adresa redacției, un cititor, care a fost martor ocular, a arătat că „șoferul a coborât din mașină cu o sabie, a vandalizat motocicleta, după care cei doi, motociclistul și șofe-rul, s-au luat la bătaie”.
   Polițiștii au precizat că este vorba de un cuțit și nu de o sabie. „A fost un astfel de incident, pe o stradă din cartierul Sud al municipiului Focșani. Un șofer și un motociclist s-au șicanat în trafic, după care s-au luat la ceartă și apoi la bătaie. Åžoferul avea asupra lui un cuțit. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au intervenit. Avem în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și port ilegal de armă albă”, a precizat comisarul șef Cristinel Diaconescu, adjunct al șefului Poliției municipiului Focșani.
   Pe șoselele Vrancei astfel de incidente sunt destul de rare. Anul trecut, un bărbat din Focșani, care se afla în mașină împreună cu soția și copiii, s-a speriat de moarte după ce un alt participant la trafic l-a amenințat cu o bâtă de baseball. Incidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Golești.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?