Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A provocat un accident, dar a dat vina pe fratele mai mic


   Un tânăr din Vidra a provocat un accident de circulație, dar a încercat să dea vina pe fratele său. Evenimentul rutier    s-a produs pe 30 martie, pe raza localității de domiciliu.
Polițiștii au fost sesizați, atunci, despre faptul că Marian V., de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism Opel, a intrat cu acesta într-un cap de pod. Cei implicați în evenimentul rutier   le-au mai spus polițiștilor că nimeni nu este rănit și că este vorba doar de pagube materiale. Ulterior, în urma cercetărilor, s-a stabilit că declarațiile nu erau reale.
   Polițiștii spun că mașina era condusă de Vasilică V., de 23 de ani, fratele lui Marian, iar o tânără, care era în autoturism, a fost rănită ușor. Prin urmare, cei doi frați s-au ales cu dosare penale. Cel care a condus mașina este cercetat pentru părăsirea locului faptei și vătămare corporală din culpă, iar Marian pentru fals în declarații, deoarece a fost de acord să mintă că el a condus mașina.
Cei doi tineri nu sunt singurii care s-au ales cu dosare penale. Joi, polițiștii au oprit pe strada Moș Ion Roată, din Adjud, un autoturism condus de Constantin U., de 43 de ani, din munici-piul Bârlad, județul Vaslui. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere suspendat pentru o altă abatere, comisă tot în trafic.
   De asemenea, în noaptea de joi spre vineri, polițiștii de la Biroul Rutier Focșani au oprit, pe Bulevardul Gării din Focșani, autoturismul condus de Dănuț B., de 34 de ani. În urma testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?