Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Accident cu răniţi pe Drumul European


O persoană a ajuns la spital în urma unui accident de circulație produs ieri după-amia-ză, pe DN 2 E85, în afara municipiului Focșani. În accident au fost implicate două autoturisme, respectiv un BMW înmatriculat în județul Suceava,  condus de Vasile B., și o Skoda Octavia, înmatriculată în județul Vrancea, condusă de Georgiana D., de 22 de ani. În urma impactului, autotu-rismul marca Skoda Octavia a ajuns pe câmp, iar celălalt în șanț. Geamurile celor două mașini s-au făcut țăndări, iar șoferul autoturismului marca BMW a fost rănit și a ajuns la spital pentru investigații medicale suplimentare. Celelalte persoane care se aflau în mașinile implicate în eveniment au primit îngrijiri medicale la locul accidentului și nu au necesitat internarea.
Potrivit polițiștilor, cauza care a dus la producerea accidentului a fost neatenția în conducere, dar și neasigurarea la schimbarea benzii de circulație. Subinspectorul Cristi Manta, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere, ne-a precizat că ambele mașini circulau pe direcția Focșani- Tișița. „Din primele cercetări, a reieșit că accidentul s-a produs pe fondul neatenției în conducere și al neasigurării la schimbarea benzii de circulație. Ambele autoturisme se îndreptau către Tișița, iar autoturismul marca Skoda Octavia, care circula pe banda II, l-a acroșat pe cel de pe banda I. În urma impactului, autoturismul marca Skoda a fost proiectat pe câmp, iar celălalt în șanț. În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre șoferi. În cauză s-a întocmit dosar penal, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat subinspectorul Cristi Manta.
Un martor al accidentului ne-a spus că femeia care conducea Skoda a acroșat cealaltă mașină deoarece a fost orbită de praful adus de camioane care veneau de pe drumurile laterale. Polițiștii spun că această variantă nu s-a confirmat, pentru că la fața locului nu a fost găsit niciun martor ocular.
Traficul rutier a fost îngreunat în zona Garoafa până la efectuarea cercetărilor la fața locului și ridicarea celor două mașini implicate în accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?