Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

IPJ Vrancea a scos la concurs mai multe funcţii


   Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a scos la concurs mai multe funcții de conducere. Primul examen va fi pentru ocuparea funcției de șef Serviciu Resurse Umane. Momentan, împuternicit la șefia Serviciului este subcomisarul Daniel Tulbure. Interviul structurat pe subiecte profesionale va avea loc pe data de 19 aprilie.
   Pe 25 aprilie se va organiza concurs pentru ocuparea funcției de șef al Secției de Poliție Rurală Dumitrești. Funcția a mai fost scoasă o dată la concurs, dar niciun polițist nu a fost interesat de ea. Acum, atribuțiile de șef de Secție îi revin subinspectorului Claudiu Marinică. Rămâne de văzut dacă de această dată vor fi candidați pentru ocuparea acestei funcții.
   Testările vor continua pe 26 aprilie. Atunci, se va organiza concurs pentru ocuparea funcției de șef Birou Drumuri Naționale, birou care face parte din cadrul Serviciului de Poliție Rutieră Vrancea și care până la începutul acestui an a fost un simplu compartiment. Momentan, împuternicit pe această funcție este comisarul șef Alexandru Cara, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere.
Acesta ne-a precizat că intenționează să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?