Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: „Number One“ s-a reinventat într-un Pub Cafe elegant!


   Restaurantul „Number One” s-a reinventat la ce-rerea tinerilor și a devenit Pub Cafe „Number One”. Locația de trei stele vă oferă un meniu diversificat, la prețuri speciale, precum meniul complet de prânz, cu prețuri cuprinse între 8 și 10 lei, sau meniul de dimineață la 3 lei. Restaurantul mizează pe prețurile atractive, pentru toate buzunarele, negociabile în cazul evenimentelor care se pot organiza în această locație.  „Ne-am adaptat ce-rințelor, în urma propunerilor venite din partea tinerilor și ne-am reinventat devenind un Pub Café. Totuși, păstrăm și meniul de restaurant, pentru clienții fideli. Astfel, am creat un meniu adecvat pentru un Pub Café”, spune administratorul Constantin Potlog.
   Pentru un început de zi energizant, Pub Cafe „Number One” vă propune mai multe variante de meniu: Cafea+clătită+suc la doar 4 lei; sandwich+suc+cafea la doar 5 lei; omletă+chiflă+suc+cafea pentru doar 6 lei; crenvurști+chiflă+suc+cafea la doar 5 lei. Pentru cei care vor să ia o simplă gustare, Pub Cafe „Number One” vă oferă o gamă variată de produse, bruschete, cașcaval pane, bulete de cașcaval, cu prețuri cuprinse între 2, 5 și 6 lei.
   Meniul complet de prânz variază între 8 și 10 lei. De exemplu, o masă delicioasă care constă într-un cotlet de porc cu cartofi pai, salată de varză și chiflă, vă costă doar 9 lei! De asemenea, doar la Pub Cafe „Number One” veți putea mânca specialități culinare diversificate, din fructe de mare, pește, vită, porc și pui. Dacă vă este poftă de mâncare italienească, Pub Cafe „Number One” vă oferă diferite feluri de pizza cu prețuri cuprinse între 4 și 14 lei, sau paste, care au prețuri cuprinse între 8 și 12 lei. Pentru că tot este primăvară, și este anotimpul perfect pentru o dietă sau o cură de detoxifiere, Pub Cafe „Number One” vă oferă mai multe tipuri de salate proaspete și gustoase la prețuri modice. Băuturile sunt de toate felurile, iar la bar se prepară cocktailuri alcoolice și non-alcoolice.
În curând, Pub Cafe „Number One” va dispune și de o terasă elegantă, care va deveni locul ideal, pentru ca dumneavoastră să vă relaxați în zilele caniculare de vară. Aici, veți putea mânca pizza făcută la vatră și bea bere rece la draft. În fața restaurantului va funcționa și un chioșc non-stop cu sandvișuri și băuturi.
   Pub Cafe „Number One” este situat central, pe Bdul Republicii nr.11, lângă sediul PSD. Mai mult, la etaj sunt și patru camere și două apartamente, unde vă puteți caza la prețuri mici. Pub Cafe „Number One” vă așteaptă de astăzi să îi treceți pragul pentru a vă putea convinge singuri despre cele scrise mai sus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?