Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

22 de centre pentru examenul de Titularizare


   Examenul de Titularizare de anul acesta se va organiza în 22 de centre de concurs și nu opt, așa cum au propus, inițial, reprezentanții Inspectoratului Åžcolar, motivul fiind că mulți directori vor să desfășoare acest examen indivi-dual și nu în asociere cu alte unități de învățământ. În aceste condiții, personalul din unitățile de învățământ unde examenul de desfășoară individual, va trebui distribuit în așa fel încât concursul să se desfășoare în condiții optime.
   De asemenea, directorii școlilor vor fi președinți ai centrelor unde se organizează examenul de Titularizare.
   Potrivit metodologiei de desfășurare, înainte cu 48 de ore de susținerea examenului, se va constitui comisia de elaborare a subiectelor și de evaluare, precum și comisia de rezolvare a eventualelor contestații. Înscrierile pentru Titularizare se vor face în perioada 2-12 aprilie în cele 22 centre de examen.
   Anul acesta, le sunt puse la dispoziție profesorilor 432 posturi, dintre care doar 98 cu contract pe perioadă nedeterminată, iar 334 cu perioadă determinată, adică între un an și maxim trei ani. Din totalul de catedre, 253 sunt complete, titula-rizabile și netitularizabile, iar 179 sunt catedre incomplete.

   Listele cu centrele în care se va susține concurs de Titularizare și unitățile de învățământ arondate, pot fi consultate aici : tabel 1 și respectiv tabel 2.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?