Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Aur la ştafetă pentru atletismul vrâncean


   În zilele de 24 și 25.03.2012, atleții vrânceni au participat la Campionatul Național de atletism destinat Juniorilor III, organizat în sala de atletism din Bacău, în aceasă perioadă desfășurându-se și Cupa Bacăului. Echipa LPS Focșani formată din atleții Arbunescu Alexandru Florin, Dragomir Răzvan Valentin, Gheorghe Cristian și Gîrboiu Vlad, a câștigat medalia de aur la proba de ștafetă 4X200 m, cu cel mai bun timp înregistrat la Campionatele Naționale de Juniori 3 din ultimii trei ani, 1:42.19.
   Tot la acest campionat, atletul Gheorghe Cristian s-a clasat pe locul 4 în proba de 800 m cu timpul 2.07.95, foarte aproape de medalia de bronz, acesta fiind cel mai bun rezultat al său până în prezent. Atletul Dragomir Răzvan s-a clasat pe locul 6 la proba de 60 m obținând un timp de 7:62, fiind prima cursă din acest an a atletului, deoarece a revenit după o accidentare lungă.
   Sportivii sunt antrenați de domnul profesor Batog Marius: „Acesta este rezultatul muncii de mai bine de 4 ani. Doresc să felicit pe această cale componenții ștafetei pentru seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă în pregătire. Mulțumesc de asemenea și domnului director Mihai Petruț și colegilor care m-au  sprijinit în organizarea pregătirii”, a spus Marius Batog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?