Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Şoferi băuţi, maşini cu numere false ori radiate din circulaţie


   Åžoferii inconștienți pot fi întâlniți la tot pasul pe drumurile din județ. Joi, patru conducători auto s-au ales cu dosare penale, pentru că s-au urcat la volan deși nu aveau acest drept. Primul conducător pe numele căruia a fost întocmit dosar penal se numește Valerică D., de 51 de ani, din Focșani. El a fost oprit în trafic la primele ore ale dimineții, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism Daewoo Matiz. Polițiștii i-au cerut permisul de conducere, dar acesta nu a avut ce să le arate, atâta timp cât documentul lui era tot la Poliția Rutieră, pentru o altă abatere comisă în tra-fic. Pentru că a condus deși avea permisul suspendat, oamenii legii i-au întocmit dosar penal de cercetare.
   În după-amiaza aceleiași zile, echipajul, care era pe drumul european, în comuna Golești, a oprit în trafic autoturismul condus de Doru S., de 23 de ani, din București. În urma verificărilor, lucrătorii de poliție au constatat că mașina era neînmatriculată, iar numerele de înmatriculare pe care le avea erau false. Åžoferului i-a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili de unde provine autoturismul, dar și cine i-a făcut șoferului rost de numerele false. 
   Spre seară, tot în Focșani, a fost oprit în trafic și Gabriel S., de 37 de ani. Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la șofer și l-au testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Rezultatul a fost de 0,83 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.
   La ora 21.00, a fost oprit în trafic, pe raza comunei Golești, și Ionuț R., de 25 de ani, din comuna Movileni, județul Galați. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că mașina pe care tânărul o conducea era radiată din circulație de pe data de 10 mai 2011. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?