Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Focşănenii reclamă caloriferele reci


   Mai mulți locatari din Focșani ne-au sesizat faptul că de vreo două zile caloriferele sunt reci, deși temperaturile de afară se mențin negative pe timpul nopții. Oamenii sunt intrigați că deși nu au căldură tot trebuie să plătească factura la ENET. „Eu nu înțeleg de ce când afară sunt grade cu minus caloriferele sunt reci. Noi tot atât plătim și să plătim fără să primim nici apă caldă, nici căldură nu mi se pare în regulă”, ne-a spus George Andrei, un locatar de pe Str. Bucegi din Focșani.
   Directorul SC ENET SA declară că nu a fost oprită apa caldă și nici căldura, întrucât temperaturile sunt încă de iarnă și că cel mai probabil locatarii respectivi se confruntă cu defecțiuni ale caloriferelor.  Valter Popescu nu a exclus posibilitatea de a se întrerupe furnizarea agentului termic atunci când vremea se va încălzi destul de mult, încât să nu mai fie temperaturi cu minus pe timpul nopții. „Nu am oprit căldura. Probabil sunt defecțiuni la calorifere. Dar dacă se va încălzi vremea vom întrerupe căldura. Condiția este ca în timpul nopții să fie peste 0 grade Celsius. Nopțile trecute au fost -1 sau -2 grade Celsius”, ne-a spus directorul fabricii de căldură din Focșani.
   O altă practică binecunoscută la unele blocuri din oraș este ca, odată cu încălzirea ușoară a vremii, unii locatari sau administratorul blocului să închidă vana de căldură de la subsolul imobilului, pe motiv de economie la factura de încălzire.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?