Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FC Panciu joacă astăzi împotriva Chimiei Brazi la Buzău


   Formația de fotbal FC Panciu va susține astăzi un nou meci de verificare. Gruparea „dintre vii”, antrenată de Ionică Serea și Dănuț Bolocan va juca pe terenul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău împotriva unei alte formații din eșalonul al treilea al fotbalului românesc, Chimia Brazi (locul doi în seria a III-a).
   Pentru confruntarea de astăzi, programată la ora 15.30, FC Panciu se bazează pe următorul lot de jucători: Gabriel Lazăr, Voinea, Alex. Panaite, Gurguiatu, Ov. Radu, Bîra, Cl. Mihai, Fl. Beșa, B. Stoian, C. Corbea,  R. Stan, Duțu, G. Stoian, Căt. Tudor, Gălățeanu, I. Radu și P. Cioran. Atacantul Mădălin Predoiu este accidentat și va fi menajat în confruntarea de astăzi, iar Marius Gheorghe a fost pus pe liber de antrenori, după ce nu a confirmat în jocurile de verificare.

Returul începe pe 16 martie

   Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis amânarea cu încă o săptămână a reluării returului Ligii a II-a și a III-a la fotbal, fiind astfel aprobată solicitarea cluburilor. Motivul invocat a fost, ca și la amânarea precedentă, starea proastă a terenurilor, abia pe 16 martie iubitorii fotbalului putând urmări primele partide oficiale din acest an în eșaloanele doi și trei din etapa a 16-a. În urma deciziei luate la FRF de amânare cu încă o săptămână a campionatelor Ligii a II-a și a III-a, ieri, membrii Comitetului Executiv au decis programul meciurilor returului și intermediarele.
   Cum startul părții a doua a sezonului 2011-2012 s-a întârziat până pe 16 martie, cele două săptămâni ce sunt de recuperat, pentru a reintra în programul normal, se vor disputa în zilele de 4 și 25 aprilie pentru Liga a II-a și 3 și 25 aprilie pentru Liga a III-a. Cele două etape intermediare ce se vor disputa la datele amintite mai sus revin rundelor 19 și 22.
   În prima rundă a returului ligii a treia, FC Panciu va sta, deoarece adversara sa, AFC Od. Secuiesc, s-a retras din campionat, iar în etapa a doua a returului, gruparea „dintre vii” va evolua pe teren propriu împotriva Ceahlăului II Piatra Neamț. Cealaltă echipă vrânceană din liga a treia, CSM 2007 Focșani va evolua în primul joc oficial din acest an pe Stadionul Milcovul echipa Politehnică Galați, ultima clasată din seria I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?