Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO: Poliţiştii au avut şedinţă cu părinţii


   Polițiștii din Mărășești s-au întâlnit, miercuri seara, cu părinții elevilor de la Åžcoala Generală numărul 2, dar și cu profesorii. Åžedința a fost organizată de condu-cerea unității de învățământ, iar scopul a fost acela de a preveni infracțiunile de furt în rândul elevilor, delincvența juvenilă și victimizarea copiilor, oriunde s-ar afla. La ședință au participat aproximativ 100 părinți și profesori, ocazie cu care au fost prezentate re-guli de prevenire, din cele două programe prioritare și au fost distribuite pliante cu recomandări.
   De asemenea, au fost prezentate informații referitoare la prevenirea consumului de etnobotanice sau droguri și s-a purtat un dialog cu participanții despre prevenirea victimizării minorilor și prevenirea infracțiunilor de furt, precum și a altor infrac-țiuni, la care sunt predispuși minorii.
Polițiștii i-au sfătuit pe părinți cum se pot implica activ în prevenirea victimizării copiilor. „Activitățile vor continua la Casa de Cultură a orașului,  unde are loc serbarea mărțișorului și unde polițiștii vor fi prezenți și vor oferi mărțișoare, dar și recomandări doamnelor și domnișoarelor. Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, atât la unitățile de învățământ, cât și la întâlnirile cu membrii comunității. Discuțiile purtate au avut un caracter interactiv și vreau să cred că mesajul nostru a fost corect înțeles”, a afirmat comisarul șef Teodor Dumitrache, șeful Poliției orașului Mărășești.
   De asemenea, ieri, polițiștii din Mărășești au mers în piața din oraș, unde au oferit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor care își desfășurau activitățile cotidiene. Au fost oferite aproximativ 120 mărțișoare și tot atâtea pliante preventive, contravaloarea acestora fiind suportată de oamenii legii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?