Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

CS Unirea a luat judoka de la CSŞ Pajura Bucureşti


   Secția de judo a singurului club departamental din județ, Unirea Focșani va conta pe opt sportivi la etapa finală a Campionatului Național Under 23, întrecere care se va disputa în week-end la Drobeta Tr. Severin.
    Antrenorii din cadrul clubului, Silviu Rențea și Adrian Moldoveanu, au reușit să-și completeze lotul cu cinci judoka de la clubul CSÅž 1 Pajura București, cele două cluburi, din Focșani și București, urmând să aibă o colaborare de lungă durată.
În lupta pentru medalii la Tr. Severin vor intra următorii judoka: Albert Florea (categ. 100 kg), Claudiu Parnea și Valentin Chiticaru (categ. +100kg), precum și judoka de la CSÅž 1 Pajura, Andreea Åžtefănescu, Cristian Iorga, Alexandru Mocanu, Alexandru Cărăurașu și Cristina Burinaru. „Sportivul Albert Florea a reușit, prin cele cinci titluri de campion, să fie pri-vit ca un sportiv de excepție. Următoarea treaptă a juniorilor I sperăm să fie de bun augur, având în vedere că va participa la mai multe turnee naționale, Campionate Europene și Campionate Mondiale. Sportivul muncește cu multă dăruire și competență la antrenamente și sperăm să se întoarcă cu rezultate pe măsură”, ne-a declarat antrenorul sportivului, Silviu Rențea.
   Sportivul Albert Florea este mândria secției de judo a singurului club departamental din județ, Unirea Focșani. Sportivul antrenat de Silviu Rențea a obținut în ultimii cinci ani titlurile de campion național al României (în anii 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011). Tot în week-end, 22 de judoka de la CS Unirea vor participa la ediția cu numărul 40 a „Cupei Mărțișorului” la judo, turneu internațional care este programat la Bacău și rezervat categoriilor de vârstă U11, 13 și 15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?