Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Premiul I pentru viitorii afacerişti


   Elevii Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani continuă să fie printre cei mai buni afaceriști, chiar dacă afa-cerea lor este doar virtuală. Firma „F.E. GOLDEN WINE MK SA” a obținut premiul I la secțiunea „Cel mai bun catalog”, în cadrul celei de-a IX-a ediții a Târgului Regio-nal al Firmelor de Exercițiu, care a avut loc vinerea trecută, la Liceul Economic „Costin C. Kirițescu” din București. În competiție s-au înscris 61 de firme de exercițiu din țară și din Republica Moldova.
   De la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focșani au participat elevii Ana-Maria Dobre, Florin Hulubă, Claudia Chiriac, Cristina Moldoveanu, Roxana Mironică, care au reprezentat firma de exercițiu F.E. GOLDEN WINE MK SA, însoțiți de profesorul coordonator Sonica Dărmănescu, și elevii Aurelian Ciumacencu, Mădălina Dochioiu, Alexandru Mihalcea, Gabriel Voicu, reprezentanți ai F.E. MK TRAVEL SRL, însoțiți de profesorul coordonator Gabriela Savin. „Elevii au avut posibilitatea să-și expună, la standurile concepute și realizate de ei, oferta de produse și servicii, pe care au promovat-o într-un mod cât mai profesionist, să explice fiecărui client de ce ar trebui să aleagă firma lor și nu pe cele concurente, dar și să încheie tranzacții, mărind, astfel, cifra de afaceri. S-au desfășurat și competiții pe următoarele secțiuni: «Cel mai bun stand», «Cel mai bun catalog», «Cea mai bună prezentare PPT», « Cel mai bun negociator» și «Cele mai bune materiale promoționale». Pe lângă experiență, diplome de participare, elevii s-au întors acasă și cu premii. Astfel, F.E. GOLDEN WINE MK SA a obținut premiul I la secțiunea «Cel mai bun catalog»”, potrivit unui comunicat al conducerii Colegiului.
      Profesorii spun că toți elevii angajați în firma de exercițiu sunt câștigători, pentru că „parcurgând în totalitate tematicile târgului, își formează atât un comportament de profesionist cât și o atitudine utilă de comunicare eficientă și relaționare constructivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?