Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Ovidiu Radu a semnat cu FC Panciu


   Echipa de fotbal FC Panciu a mai transferat un jucător, fundașul Ovidiu Radu, fotbalist care a fost legitimat ultima oară la o altă formație din liga a treia, Aerostar Bacău. Fost jucător la Viitorul Homocea și Aerostar Bacău, Radu a acceptat oferta echipei „dintre vii”, iar transferul său a fost înregistrat ieri la Federația Română de Fotbal de directorul sportive, Raul Cioran.
   În testul de verificare de miercuri a fost testat și Iancu, un fotbalist care nu a rupt gura târgului și nu va fi oprit îmn lot pentru retur.  Următorul meci de verificare al echipei „dintre vii” este programat sâmbătă, 25 februarie (ora 13.00).
   FC Panciu va evolua pe terenul Chimia din localitatea Lacu Sărat împotriva unei alte echipe care participă în al treilea eșalon al fotbalului românesc, Conpet Cireșu. „Obiectivul nostru rămâne același, locurile 1-2. Avem un lot omogenși  sperăm ca și Primăria și Consiliul Local din Panciu să fie alături de noi și să ne ajute la îndeplinirea acestui obiectiv și, împreună, să realizăm performanțe care nu au mai fost obținute în istoria echipei din Panciu”, a spus antrenorul Ionică Serea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?