Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Atleţii vrânceni, pe podium la „Cupa Bistriţei“


   Sezonul atletic din acest an a fost deschis în week-end la Bacău unde s-a desfășurat ediția din acest an a „Cupei Bistrița”, întrecere care a reunit la start cei mai buni sportivi din zona Moldovei și nu numai. Pentru atleții vrânceni, concursul din orașul lui Bacovia a reprezentat și un bun prilej de a-și îmbunătăți recordurile personale. La întrecerile ediției din acest an, la care au fost prezenți 328 de atleți și atlete din categoriile seniori, tineret și juniori, reprezentând 29 de cluburi din 23 județe ale țării.
   Cele mai bune rezultate ale delegației de la clubul CSM 2007 Focșani au fost obținut de Roberta Anghel, sportivă care s-a clasat pe primul loc în proba de 60 metri garduri și locul 3 la săritura în lungime, iar Valentina Tănase s-a clasat pe locul 2 în proba de 60 metri garduri. Atletele sunt antrenate de Åžtefan Munteanu. Clubul Sportiv Åžcolar Focșani a avut două ștafete pe podium: ștefeta de 4×200 metri s-a clasat pe locul II, iar ștafeta de 4×400 metri s-a clasat pe locul III. Din cele două ștafete au făcut parte Gheorghe Cristian, Alex Arbunescu, Cosmin Musteață, George Daniel Drîstaru și Ionuț Dragomir. Atleții de la CSÅž Focșani sunt pregătiți de Marius Batog.
   CS Unirea Focșani a obținut un loc 3, prin Claudia Prisecaru, la 1500 metri. „Cu toate problemele financiare, am reușit să menținem și în acest an tradiția primei competiții indoor atletice din România, start care ne bucură atât prin participarea mai numeroasă decât aceea consemnată în ultimii patru ani, semn că poate asistăm la o revigorarea atletismului din județele țării, dar și printr-o serie de performanțe obținute, mai ales de juniorii doi și trei, care dau speranțe pentru competițiile internaționale la nivelul lor de vârstă, dar mai ales pentru Olimpiada din final de deceniu”, a declarat, Radu Ababei, directorul Direcției pentru Tineret și Sport Bacău, organizatorul competiției, în parteneriat cu Primăria municipiului Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?