Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Alimente pentru rezidenţii Crucii Roşii Vrancea


   Cinci tone de ajutoare, constând în alimente de bază, au fost trimise beneficiarilor proiectelor Filialei de Cruce Roșie Vrancea din partea Consiliului Județean Neamț, prin Crucea Roșie Neamț. Acestea au ajuns la Locuințele protejate din Oreavu și Gugești, cea pentru persoane cu handicap din Beciu, comuna Vârteșcoiu, dar și la familii din satele Beciu și Rotărești, care au avut de suferit de pe urma viscolului și ninsorilor.
   Alimentele au fost distribuite direct de voluntarii de Cruce Roșie din Neamț și Vrancea și de directorii celor două filiale, împreună cu armata care a asigurat transportul.
   Potrivit celor declarate de Rodica Davidean, directorul instituției vrâncene de caritate, tot ieri, arbitrii de la Liga Națională de fotbal Divizia A au donat, pentru rezidenții Crucii Roșii Vrancea, alimente constând în carne, produse din carne și brânzeturi, în valoare de 10 mii lei. „Ei au distribuit ajutoarele personal, prin persoana domnului Dan Dumitru, la toate casele Crucii Roșii. Menționez că alte persoane fi-zice din Tecuci se îndreaptă spre cele două locuințe ale bătrânilor din Gugești cu 400 kilograme de alimente de bază. Le mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat”, a declarat Rodica Davidean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?