Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Cererea adresată de Oprişan Comisiei Europene „va fi analizată cu prioritate“


   Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, mulțumește, prin intermediul unui comunicat de presă, „pentru operativitatea de care a dat dovadă Comisia Europeană în ceea ce privește comunicarea cu Județul Vrancea”.
   În comunicat se precizează că, la aproximativ o oră de la transmiterea Memoriului adresat de Consiliul Județean Vrancea, lui José Manuel Durăo Barroso, președintele Comisiei Europene (CE), șefa de cabinet a acestuia a confirmat primirea documentului. „Memoriul Consiliului Județean Vrancea a fost primit corespunzător și va fi analizat cu prioritate”, se arată în e-mailul de confirmare trimis de Fatima Rocha Trindade, șefa de cabinet a Președintelui CE.
   Marian Oprișan i-a cerut, ieri, Președintelui Comisiei Europene, José Manuel Durăo Barroso, solidaritate cu cetățenii români afectați de căderile istorice de zăpadă și de viscolul din perioada 3-14 februarie 2012. „Solidaritatea este principiul în jurul căruia s-a format comunitatea celor 27 de state europene și, în baza acestui principiu, vă rog să îi solicitați Prim Ministrului României să completeze aplicația necesară pentru ca Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene să devină operațional pentru catastrofa care s-a petrecut în Sud- Estul României”, se arată în memoriul adresat președintelui CE.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?