Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Dimofte, condamnat la închisoare cu executare


Dosarul în care Dorin Dimofte este acuzat de trafic de droguri, a fost soluționat. El a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Un alt inculpat a primit o pedeapsă sub supraveghere, iar al treilea a beneficiat de suspendarea condiționată.
Dorin Dimofte a declarat deja apel. „În ceea ce privește soluția dată de Tribunalul Vrancea, în opinia mea este o soluție corectă, raportat la probele aflate în dosarul cauzei, însă pe clientul meu îl nemulțumește o singură chestiune. Este vorba despre modalitatea de executare a pedepsei. Acesta dorea ca pedeapsa aplicată să cuprindă prevederile articolului 81 Cod Penal sau articolului 86 indice 1 Cod penal, respectiv sub supraveghere. Am declarat apel împotriva acestei sentințe numai referitor la modalitatea de executare a pedepsei. Repet, este o soluție corectă în afara modalității de executare”, a spus avocatul Cristian Dragovici, apărătorul lui Dimofte.
În același dosar au mai fost judecați Alexandru Hristea, care a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare sub suprave-gherea Serviciului de Probațiune de pe lângă Tribunalul Vrancea. Ultimul dintre inculpați a primit în urma judecării pe fond a cauzei doi ani cu suspendare. 
Ei au fost obligați și la cheltuieli judiciare către stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?