Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

David Hasselhoff a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, pentru a treia oară


David Hasselhoff , starul serialelor „Baywatch” și „Knight Rider”, a cerut-o încă o dată în căsătorie (pentru a treia oară) pe iubita lui, de pe podul din portul orașului Sydney, una dintre emblemele arhitectonice ale Australiei, a anunțat actorul australian pe Twitter.
David Hasselhoff, în vârstă de 59 de ani, nu a precizat dacă această cerere în căsătorie a fost acceptată de Hayley Roberts, un model galez în vârstă de 31 de ani. „Am încercat încă o dată de pe Sydney Harbour Bridge. Ce credeți că a răspuns?”, a scris actorul american în mesajul său, însoțit și de o fotografie a cuplului și de o a doua fotografie, care îl prezintă pe starul american, în genunchi, cerându-și iubita în căsătorie.
Potrivit presei internaționale, David Hasselhoff a cerut-o deja de două ori în căsătorie pe Hayley Roberts – în Marea Britanie, unde starul participa la o emisiune de televiziune, și apoi din nou, în Africa de Sud.
David Hasselhoff a fost căsătorit de două ori – cu Catherine Hickland, între 1984 și 1989, și cu Pamela Bach, între anii 1989-2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?