Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Locuri de muncă pentru artişti


Oferta de locuri de muncă, pentru perioada 25 ianuarie – 1 februarie, este foarte generoasă pentru cei cu suflet de artist. Astfel, dintre cele 150 de locuri de muncă declarate vacante de agenții economici, 31 sunt pentru ocupații ca instrumentist, solist vocal, dansator, impresar artistic și operator sunet.
Societățile de confecții din județ au rămas furnizoare serioase de locuri de muncă, astfel că în prezenta ofertă se găsesc nu mai puțin de 100 de posturi pentru confecționer-asamblor articole din textile, croitor și muncitor necalificat. În rest, joburile identificate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea sunt pentru secretară, contabil, lucrător co-mercial, lăcătuș mecanic, forjor mecanic, cofetar, patiser și femeie de serviciu.
Åži în Spațiul Economic European sunt destule locuri de muncă pentru cei interesați. Peste 600 de joburi sunt vacante în Danemarca, Belgia, Germania și Norvegia. Posturile pentru care se caută forță de muncă din țara noastră sunt pentru inginer proiectare, medici specialiști, lucrători necalificați în ferme, specia-liști în diferite domenii și șoferi. Cei care sunt interesați de un loc de muncă în județ sau peste hotare pot consulta oferta integrală la sediul AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?