Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bugetul Adjudului va fi dezbătut joi


Bugetul municipiului Adjud va fi dezbătut pe 26 ianuarie, la Casa de Cultură „Tudor Vornicu” din localitate, începând cu ora 16.30. Reprezentanții primăriei orașului, în colaborare cu cei ai punctului de lucru din Adjud al Biroului de Consiliere pentru Cetățeni Focșani, adresează locuitorilor municipiului Adjud invitația de a se implica activ la elaborarea bugetului localității pentru anul 2012.
Va răspunde întrebărilor cetățenilor primarul Adjudului, Constantin Armencea, alături de responsabilii locali în elaborarea bugetului și utilizarea fondurilor publice.
Pentru că se dorește o cât mai mare implicare a membrilor comunității adjudene în procesul de formare și elaborare a bugetului local, 400 de chestionare au fost distribuite în municipiu, prin intermediul cărora adjudenii au fost invitați să realizeze o prioritizare a problemelor.
Pentru mai multe informații, puteți contacta ori Biroul de Consiliere pentru Cetățeni -punct de lucru Adjud, Str. Libertății nr. 32, tel. 0771.264.007, ori Primăria Municipiului Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?