Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Alegerile pentru şefia Baroului, reluate astăzi


Alegerile pentru șefia Baroului Vrancea vor avea loc astăzi, după ce în decembrie anul trecut niciun candidat nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a accede în funcție. Alegerile se vor desfășura în sala mare a Tribunalului Vrancea.
Åžase avocați și-au depus candidaturile. Cel mai votat dintre candidați a fost actualul prodecan, respectiv avocatul Ioan Ioanovici. El a fost urmat de avocații Gabriel Nicolae și Petria Prepeliță. Pentru șefia Baroului  Vrancea s-au mai înscris avocații Adrian Dan, Maria Bobârnac și Corina Dodoiu. Actualul decan al Baroului, avocatul Ticu Burcă, nu mai poate candida, pentru că a fost ales deja de două ori în această funcție.
Tot astăzi, avocații vor vota și pentru alegerea membrilor Comisiei de cenzori, Comisiei de disciplină și a unui reprezentant al Baroului Vrancea în comisia superioară de disciplină a Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR). De asemenea, avocații își vor alege un reprezentant în Consiliul UNBR și încă unul care va participa la congresul avocaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?