Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Pomi fructiferi mistuiţi de flăcări


O sută de pomi fructiferi s-au făcut scrum, la Găgești. Miercuri, la ora 12.30, un apel primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunța producerea unui incendiu în satul Găgești, comuna Bolotești, izbucnit la proprietatea lui Ion C.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a deplasat la fața locului un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vidra cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un ofițer, un maistru militar și cinci subofițeri. În urma incendiului au ars 1,5 hectare de vegetație uscată și 60 pomi fructiferi aflați pe un teren ce aparține lui Ion C. Incendiul s-a extins și la proprietatea Anicăi P., unde au ars 40 de pomi fructiferi și și vegetație uscată pe o suprafață de 2.500 metri pătrați. Cauza incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
Pompierii au intervenit și pentru stingerea a două arderi necontrolate. În jurul orei 16.10 pompierii de la Adjud au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri la stingerea unei arderi necontrolate de vegetație uscată în municipiul Adjud. Au ars 50 de hectare de vegetație uscată.
În jurul orei 21.00 pompierii de la Focșani au intervenit și ei cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri la stingerea unei arderi necontrolate de miriște în satul Bizighești, comuna Garoafa.
În urma incendiului au ars 3 hectare miriște în urma recoltării grâului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?