Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Şi-a uitat inelul de 1,2 milioane de euro într-o toaletă din Hong Kong…


Poliția din Hong Kong efectuează o anchetă în legătură cu dispariția unui inel în valoare de peste un milion de euro care a fost uitat într-o toaletă, dintr-un mare hotel din Hong Kong, de către proprietara sa, copreședintă a firmei de articole de bijuterie Chopard. ”O femeie de cetățenie străină a lăsat un inel cu smarald, în valoare de 12 milioane de dolari Hong Kong /1,2 milioane de eur/, în toaleta de la etajul patru al Hotelului Four Seasons din Hong Kong”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției. ”Câteva minute mai târziu, când s-a întors pentru a-și căuta inelul, acesta dispăruse”, a adăugat purtătoarea de cuvânt.
Potrivit cotidianului South China Morning Post, care citează un angajat anonim al Chopard, inelul aparține lui Caroline Scheufele, copreședinte al societății. Poliția n-a vrut să confirme identitatea femeii. O recompensă de 500.000 de dolari Hong Kong a fost promisă persoanei care va ajuta la găsirea inelului.
Furtul a fost comis pe 8 septembrie, în cursul serii, dar abia acum a fost făcut public. Inelul are montat un smarald de 16,83 carate, între două diamante, în timp ce numai inelul propriu-zis are încrustate 674 de pietre prețioase minuscule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?