Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Consiliul Naţional al Elevilor are o nouă conducere


Alexandru Munteanu, elev al Colegiului Național „AI Cuza” din Focșani, nu mai deține, din data de 10 ianuarie, funcția de președinte al Consiliului Național al Elevilor. Funcția a fost preluată, în urma alegerilor, de Andrei-Bogdan Petre, președintele Consiliului Județean al Elevilor Constanța.
Tot în urma alegerilor, Alexandra Voicu, de la Colegiul Național „Unirea”, care este preșe-dinte al elevilor Vrancea, a devenit președinte interimar în regiunea de Sud -Est. Astfel, în mod automat, ea va ocupa și funcția de vicepreședinte al Consiliului Național al Elevilor.
Alegerile pentru funcțiile de conducere din Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor s-au desfășurat Casa de Cultură a Studenților Târgu Mureș. Noii echipe de conducere i s-au mai alăturat secretarul Răzvan Azamfirei, președinte al Consiliului Județean al Elevilor Mureș, care va răspunde de departamentul de organizare internă, și Georgiana Epure, președinte al Consiliul Județean al Elevilor Sibiu. Aceasta din urmă va coordona departamentul de relații externe.
Candidații la funcțiile de conducere au susținut discursuri, în cadrul unor dezbateri democratice, ocazii cu care au prezentat strategiile de dezvoltare organizațională și planul de acțiune pentru următorul mandat. Adunarea Generală de la Târgu Mureș a avut drept obiective dezvoltarea strategiei Consiliului Național al Elevilor, elaborarea planului de acțiune pe anul școlar în curs, dar și revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare. De asemenea, cei 170 de delegați ai tuturor Consiliilor Județene din țară au parti-cipat la 7 ateliere de lucru, facilitate de rețeaua națională de formatori a Consiliului Național al Elevilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?