Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Un acuzat care vorbea prea mult s-a trezit cu gura lipită cu bandă adezivă


Un bărbat din statul american Pennsylvania, care compărea într-un proces în calitate de acuzat și care vocifera încontinuu, susținând că drepturile sale la liberă exprimare sunt încălcate, s-a trezit cu gura lipită cu bandă adezivă după ce judecătorul s-a săturat de trăncăneala lui. Judecătorul a fost cel care i-a cerut unui agent de poliție să-i pună ‘surdină’ numitului Erik Britt, după ce acesta a întrerupt în repetate rânduri audierile la care urmau să fie aleși jurații în procesul în care Britt trebuia să fie judecat sub acuzația de atac împotriva unui gardian de închisoare.
Britt a ales să se apere singur și s-a plâns constant că este o victimă a rasismului, ignorând avertismentele judecătorului de a mai și tăcea. În cele din urmă, un polițist i-a lipit gura cu bandă adezivă, dar chiar și așa bărbatul a continuat să facă scandal.
În cele din urmă, judecătorul a suspendat audierea pentru că Britt s-a dovedit a fi de neoprit, chiar dacă avea gura acoperită și era încătușat. Judecătorul a cerut o evaluare psihiatrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?