Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Temperaturi de primăvară


Joi în jumătatea de vest a țării cerul se va înnora treptat și mai ales seara și noaptea se vor semnala precipitații pe arii extinse. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie, iar la munte vor predomina ninsorile, informează Administrația Națională de Meteorologie.
Izolat cantitățile de apă vor putea depăși 10…15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dimineața vor fi condiții de ceață, iar în a doua parte a intervalului vor fi înnorări și pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și trecător în regiunile vestice. Temperaturile maxime, în scădere îndeosebi în vest, nord și centru, vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 6 grade.
Joi în București cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții când temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.
În țară, în sudul, estul și centrul țării cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie ziua, iar noaptea local în Moldova, Transilvania și izolat în rest mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.
În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar izolat va fi posibil să ningă slab. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări mai ales în a doua parte a intervalului, la munte, în sud-est și pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 7 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?