Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Marian Gorcioaia, al doilea junior al României


Rugbiștii Marius Tincu, Daniel Carpo, Cosmin Cioriciu, Razvan Ailenei, Răzvan Popovici, Ionuț Florea, Emilia Vizitiu și Vlad Iordăchescu sunt câștigătorii anchetei realizate de Federația Română de Rugby în 2011. Toți cei opt vor primi trofeele la începutul anului 2012. Åžcoala de rugby vrânceană a avut doi sportivi nominalizați la categoria „juniorul anului”: Vasilică Pașcu și Marian Gorcioaia. Cei doi au făcut parte din echipa Under 19 a Liceului cu Program Sportiv Focșani, vicecampioană națională în acest an.
LPS Focșani a devenit în luna mai din acest an vicecampioană națională la categoria de vârstă Under 19, meci în urma căruia a fost stabilită o câștigătoare nemeritată, CSÅž 2 Siromex Baia Mare, formație care a beneficiat de multe decizii favorabile a unei brigăzi de arbitri care ar fi trebuit să împartă dreptatea în mod echidistant în cel mai important meci al campionatului. Marian Gorcioaia s-a clasat pe locu doi în clasamentul alcătuit de Federație, la egalitate de puncte cu Cristian Murgoci (ambii cu câte 11 puncte), iar Vasilică Pașcu s-a clasat pe locul cinci, cu 5 puncte acumulate. Din de-legația care a votat pentru categorie „juniorul anului” au făcut parte: Daniel Mitrea – antrenor federal, Nicolae Manolache – Președintele Comisiei Tehnice de Juniori și Hari Dumitraș – Director Național de Dezvoltare au oferit fiecăruia puncte de la 1 la 5.
Câștigătorul votului de pe FRR.ro a mai primit alte 3 puncte. În acest an au fost premiate opt categorii: cel mai bun jucător din România, cel mai bun jucător român din străinătate, cel mai bun antrenor de seniori din România, cel mai bun junior din România, cel mai bun antrenor de juniori din România, cel mai bun jucător de Rugby 7 din România, cea mai bună jucătoare de Rugby 7 din România si cel mai bun arbitru.

Cel mai bun junior din România 2011:
Locul 1: Răzvan Ailenei – 13 puncte
Locul 2: Marian Gorcioaia – 11 puncte
Locul 2: Cristian Murgoci – 8 puncte + 3 puncte (vot site)= 11 puncte
Locul 3: Alexandru Oancea – 8 puncte
Locul 4: Vasilică Pașcu – 5 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?