Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Lecţie de omenie dată de elevi


Sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani a devenit  neîncăpătoare, sâmbătă seara, pentru tinerii focșăneni care au dorit să participe la spectacolul caritabil intitulat „Åžansă la viață”. Evenimentul a fost organizat de Alexandra Catană, de la Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” Odobești, Ionuț Pătrășcanu, de la Liceul nr.4, și Adrian Cazacu, de la Liceul nr. 1 Focșani, coordonați de Sergiu Mocanu, de la Colegiul Național „Al. I. Cuza”, cu scopul strângerii de fonduri atât de necesare lui Andrei Constantinescu, din Odobești, care, la doar 14 ani, trebuie să învingă leucemia.
În urna montată în holul instituției de cultură au fost adunați 1.811 lei, fiecare copil sau adolescent lăsând în ea atât cât a putut din alocație sau banii de buzunar. „Noi derulăm campania de strângere de fonduri în conti-nuare și rugăm sponsorii să ne ajute pentru că lui Andrei îi trebuie foarte mulți bani ca să poată face transplantul de măduvă într-o cli-nică de Viena. Noi le mulțumim celor care au donat deja și așteptăm în continuare orice donație”, a declarat Sergiu Mocanu.
La reușita spectacolului caritabil și-au adus aportul Adrian Å¢uțu, câștigător al show-ului de televiziune „Românii au talent”, trupele Trouble, Ri-ppery și K Flow, Ansamblul folcloric „Å¢ara VRancei”, precum și elevi talentați de la școlile și liceele vrîncene, și anume: Lorena Muntenaș, Alexandra Stanciu, Alin Ion, Alexandru Măierean, Raluca Dumitrescu și Cristina Crăciun.
Donații se pot face în continuare și în contul RO 05 RZBR 00000 600 1406 5594, deschis la Banca Rai-ffeisen Bank, Agenția Odobești.
Despre suferința lui Andrei Constantinescu, descrisă pe larg într-un articol anterior din cotidianul nostru, puteți citi accesând  http://www.monitorulvn.ro/articole/elev-eminent-in-lupta-cu-leucemia_2_120056.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?