Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Balul iernii” la Grupul Şcolar din Mărăşeşti


Profesorii și elevii de la Grupul Åžcolar din Mărășești, dar și părinții acestora din urmă, s-au întâlnit într-un restaurant din localitate, la finele săptămânii trecute, pentru a sărbători sfârșitul anului. Acțiunea s-a intitulat „Balul iernii”. Inițiatorii acestui eveniment au fost elevii clasei a X-a A.
Petrecerea a fost „condimentată” cu un spectacol de colinde, oferit de corul liceului, totul culminând cu un plugușor inedit, compus de elevi special pentru dascălii lor. Nu au lipsit nici premiile. Organizatorii, respectiv elevii clasei a X-a A, au acordat premii în urma unei tombole speciale. Printre câștigătorii serii s-au numărat eleve Alexandra Apetrei, Mariana Rusu, Mădălina Angheluță și Vlad Dinu.
Toata lumea a fost îmbrăcată cu haine alb-roșii, culorile iernii, acest lucru fiind de altfel o condiție obligatorie pentru toți participanții la bal. Cei prezenți au profitat de întâlnirea organizată pe final de an pentru a-și ura toate cele bune. Ei au declarat că speră ca anul 2012 să fie mai bun.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?