Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Hoţ de Evanghelii băgat în arest


Polițiștii focșăneni au mai pus mâna pe un hoț. Ieri după-amiază, oamenii legii l-au băgat în arest pe Iacovoiu N., de 22 de ani, din Cotești, care în urmă cu ceva timp a spart o biserică din Urechești.
Hoțul și-a dorit cu tot dinadinsul să fie posesorul unei Evanghelii și pentru că nu putea face rost de una, s-a gândit să spargă lăcașul de cult. A luat Evanghelia, iar în locul ei a pus un bilet prin care și-a motivat gestul.
Anchetatorii spun că nu este singura faptă penală comisă de tânăr. Atras fiind de Casele Domnului, el a mai avut și alte tentative de spargere, „victimă” căzându-i și o biserică dintr-o localitate învecinată Urecheștiului. Nu a avut succes, căci biserica respectivă avea uși duble. Așa că după ce a deschis-o pe prima și a dat nas în nas cu a doua, s-a lăsat păgubaș. Ancheta continuă în cazul său pentru a se stabili cu exactitate câte fapte a comis și ce prejudiciu a creat.
De la începutul acestei săptămâni și până aseară, polițiștii focșăneni au băgat în arest cinci persoane. Primii care au simțit răcoarea arestului au fost hoții cu corset, prinși la furat în supermarketurile din Focșani. Ieri dimineață, alți doi bărbați, din Vânători, au fost reținuți și apoi arestați preventiv pentru că au tâlhărit un paznic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?