Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

A dus victima la spital, dar nu s-a mai întors la locul faptei


   Un șofer din Focșani, care a accidentat un pieton într-o parcare din municipiu, iar apoi l-a transportat la spital, s-a ales cu dosar penal pentru că nu s-a mai întors la locul faptei. Este vorba despre Cristian T., de 27 de ani, care la data de 17 iunie 2012 a accidentat un copil într-o parcare din centrul municipiului. 
   Polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din vina exclusivă a minorului. Singura acuzație pe care i-au putut-o aduce anchetatorii șofe-rului a fost aceea că nu s-a mai întors la locul accidentului după ce a dus copilul la spital. Dosarul lui Cristian va fi soluționat de magistrații Judecătoriei Focșani.
   În fața acelorași magistrați va ajunge și Ionică I., de 40 de ani, din Păulești, un șofer care a fost depistat băut la volan. Potrivit rechizitoriului prin care omul a fost trimis în judecată, în ziua de 19 august 2012, șoferul a fost oprit în trafic pe drumul Păulești-Focșani, pentru un control de rutină. În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul avea 1,35 grame alcool pur în sânge. Åžoferul a pus totul pe seama faptului că înainte cu o seară a fost la o nuntă,  unde a consumat două beri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?