Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: „Să-l întâmpinăm pe Moş Nicolae!”


Preșcolarii de Grupa Mică de la Grădinița nr. 1 din Panciu, coordonați  de educatoarea Anicuța Raiu, și elevii clasei a IV-a A, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza”, îndrumați de profesoara Anișoara Vizitiu, au participat, ieri, la activitatea „Să-l întâmpinăm pe Moș Nicolae!”. Aceasta a făcut parte din proiectul educativ „Mici și mari, să fim prieteni!”, desfășurat în parteneriat de cele două instituții de învățământ. „Activitatea a fost dedicată sărbătorii de Sfântul Nicolae. Prin intermediul ei, am urmărit să încurajăm, atât la copiii de grădiniță, cât și la școlari, dorința de a dărui, de a face o bucurie celor de lângă ei”, a declarat profesoara Anișoara Vizitiu.
Programul a fost deschis de preșcolari, care au dansat și au interpretat cântece dedicate atât lui Moș Nicolae, cât și lui Moș Crăciun. Ulterior, ajutați de elevi, aceștia au realizat ghetuțe din hârtie, pe care au aplicat steluțe colorate. Lucrările au fost expuse pe un panou care, în zilele următoare, se va regăsi în exproziția de Crăciun, ce va fi organizată în holul principal al Liceului Tehnologic. În finalul acti-vității, cei mici au primit atât un cadou dulce, pe care, anul acesta, Moș Nicolae l-a lăsat într-un papucel confecționat pentru fiecare copil de educatoare, dar și jucării, din partea elevilor.
Åži copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”, din cartierul Crucea de Sus, au primit, ieri, cadouri de la Moș Nicolae. Anterior, ei s-au întâlnit cu părintele protopop Daniel Merloiu, care le-a vorbit despre Sfântul Nicolae, apoi au evoluat în cadrul unui program artistic pregătit împreună cu educatoarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?