Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Condamnată pentru favorizarea unui vânzător de canabis


Alexandrina Matei, femeia care deși lucra sub acoperire cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a preferat să favorizeze cu vânzător de droguri, a fost condamnată la închisoare cu suspendare.
Decizia a fost luată de Judecătorii Cuții de Apel Galați, zilele trecute. „Admite apelul declarat de inculpata Matei Alexandrina și în consecință casează în parte sentința penală a Tribunalului Vrancea și în rejudecare (…) dispune suspendarea condiționată a executării pedepsei de 1 an închisoare și a pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare”, se arată în sentință.
Alexandrina a fost judecată în dosarul în care Adrian Rezmeriță a fost acuzat de vânzare de droguri. În noiembrie 2010, oamenii legii i-au întins acestuia o cursă, el trebuind să fie prins în timp ce vindea droguri. Alexandrina, care este și mama a doi copii, ar fi colaborat cu anchetatorii, dar înainte ca flagrantul să fie organizat, l-a anunțat pe tânăr despre planul oamenilor legii.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?