Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Problemele Ambulanţei caută rezolvare la Sovata


Membrii Comitetului director al Serviciului de ambulanță Județean (SAJ) Vrancea se vor întâlni, la Sovata, cu oficiali din Ministerul Sănătății. Discuțiile vor începe astăzi și se vor termina sâmbătă.
Managerul SAJ, medicul Mircea Stoenoiu, speră că în urma discuțiilor care vor fi purtate, anumite probleme care afecteazeă activitatea Ambulanței vor fi rezolvate. „În cadrul discuțiilor de la Sovata, vor exista multe noutăți pentru mine, mai ales că m-am reîntors la conducerea Serviciului de Ambulanță Județean după șapte ani de zile. Am emoții, pentru că mă voi reîntâlni cu foști colegi. Din ce mi-am propus, sper să rezolv problema posturilor, sper să fie deblocate măcar câteva posturi, și sper să rezolv ceva și cu bugetul pentru luna decembrie”, a precizat acesta.
Tot în cadrul întrunirii de la Sovata, se vor discuta aspecte precum bilanțul pe anul acesta al SAJ Vrancea, stadiul achiziționării uniformelor, dar și posibilitatea finanțării Ambulanței de la bugetul de stat, începând cu anul 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?