Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

„Vaca“ i-a săpat groapa actualului prefect


Nu este adevărat că Dragoș Mircea, cunoscut și sub porecla „Vaca”, persoana cea mai vehiculată în ultima perioadă pentru a ocupa funcția de subprefect, este cel care i-a săpat groapa actualului prefect Sorin Hornea, pe vremea când acesta din urmă era în PNL. Mai exact, Dragoș Mircea a făcut pe dracu-n zece ca să-l determine pe Hornea să părăsească echipa liberală, săpându-l în mod constant. Åži a și reușit, Hornea plecând la PDL.
Ceea ce nu știți este că Hornea este cel care l-a adus pe Dragoș Mircea în PNL. Iar în momentul în care Hornea urma să fie ales președintele TNL Vrancea, Dragoș Mircea a făcut tot ce i-a stat în putință să-l mazilească pe actualul prefect, iar cărțile i-au ieșit. În sensul că Dragoș Mircea a fost ales președinte al TNL în locul lui Hornea. În acest context, proverbul „Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești” este perfect valabil.
O să fie interesant să vedem cum o să înghită Hornea „Vaca” și cât de încântat va fi să-l aibă coleg de „cancelarie” (sâc!).
Åži fiindcă tot vorbeam de încântare… oare cum o să-i convingă Tralala pe pedeliștii talibani că niciunul dintre ei nu-i suficient de capabil pentru funcția de subprefect și că este nevoie serviciile unui liberal, care ar face orice pentru a obține o funcție. Chiar și ca vaca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?