Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Cod galben de ceaţă



Åžoferii care au plecat la drum cu noaptea în cap au întâmpinat ceva probleme în trafic. Ieri dimineață, ceața le-a dat bătăi de cap partipanților la trafic, mai ales celor mai grăbiți, care au fost nevoiți să circule cu viteză redusă. Spre exemplu, pe DN 2 D, de la Bolotești către Focșani vizibi-litatea era sub 50 de metri.
Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în județele Bacău, Neamț și Vrancea, traficul rutier s-a desfășurat în condiții de ceață.
De altfel, centrul Meteorologic Regional Moldova a emis o avertizare cu cod galben de ceață pentru aceste județe, valabilă între orele 8.20 – 11.30. Ceața s-a lăsat și peste Focșani, iar șoferii au fost nevoiți să circule cu mare atenție pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere nedorite.
Polițiștii le recomandă conducătorilor auto ca în condiții de vizibilitate scăzută să folosească luminile de ceață împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză redusă și să nu se angajeze în depășiri riscante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?