Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Adăpost de animale, mistuit de flăcări


Pompierii vrânceni au intervenit joi, pentru a stinge trei incendii, izbucnite la proprietățile unor familii din Vulturu, Tătăranu și Ploscuțeni.
Prima intervenție a fost la ora 15.30, în Boțârlău, comuna Vulturu, pentru a lichida un incendiu izbucnit la proprietatea lui Răduță G. Pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul  Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și șase subofițeri, pompierii militari acționând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Vulturu. În urma incendiului, au ars acoperișul unui adăpost de animale pe o suprafață de 20 metri pătrați și 20 tone fân. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de folosirea focului deschis în spații deschise.
Câteva zeci de minute mai târziu, pompierii s-au deplasat în satul Bordeasca Veche, comuna Tătăranu. Au ars două magazii din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață totală de 45 metri pătrați și o tonă de rumeguș. Incendiul a fost provocat de fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate cores-punzător.
La ora 17.20, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la dispece-ratul integrat ISU – Ambulanță, anunța producerea unui incendiu în comuna Ploscuțeni, izbucnit la proprietatea Luciei L. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, s-a deplasat la fața locului un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și patru subofițeri, pompierii militari acționând în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Ploscuțeni. Au ars două șure cu plante furajere în proporție de 80% și 4 tone de coceni. Cel mai probabil, incen-diul a fost provocat de folosirea focului deschis în spații deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?