Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Lipsa indicatoarelor şi marcajelor rutiere ţin Bulevardul Unirii închis


Bulevardul Unirii din municipiul Focșani nu va fi deschis circulației rutiere astăzi, din cauza lipsei marcajelor rutiere. Åžeful Biroului Rutier Focșani, comisarul șef Cătălin Stegărescu, a declarat că trebuie montate indicatoare și trasate marcaje rutiere.
Trasarea marcajelor a început deja de ieri, iar polițiștii fac o evaluare a necesarului de indicatoare. „Reprezentanții Primăriei Focșani au propus deschiderea Bulevardului Unirii, mai ales că azi (ieri-n.r.) traficul a fost oprit pe strada Cuza Vodă cu ocazia Zilei Armatei. M-am întâlnit cu domnul primar și am stabilit că nu putem da drumul circulației pe Bulevardul Unirii, pentru că nu sunt montate indicatoare și nu sunt trasate marcaje. Am vorbit să facem o evaluare a semnalizatoarelor rutiere și când totul este pus la punct să dăm drumul. Cei de la primărie au început deja să trasese marcajele”, a spus Cătălin Stegărescu.
Montarea de indicatoare rutiere este absolut necesară pentru ca pietonii să nu fie implicați în accidente rutiere. Anterior modernizării Pieței Unirii, trotuarul era de despărțit de partea carosabilă de un gard metalic, care acum a ieșit din peisaj.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?