Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

S-a aruncat de la etajul spitalului


Un bărbat de 49 de ani, din comuna Vulturu, s-a aruncat, aseară, de la etajul al II- lea al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani, de la una dintre ferestrele Secției de Terapie Intensivă, după ce fusese internat aici în urma unei alte tentative de suicid, petrecută tot ieri. Nicolaie M. a fost internat ieri dimineață, după ce a încercat să se sinucidă ciopârțindu-se cu un ciob de sticlă în zona abdomenului. Pentru că prima tentativă a eșuat, bărbatul a vrut cu orice preț să-și încheie socotelile cu viața, iar aseară, în jurul orei 21.00 a plonjat de la geamul Secției de Terapie Intensivă. Martorii spun că nu văzut când acesta s-a aruncat, dar   l-au auzit urlând de durere. Apoi, Nicolaie M. a fost văzut pe targă cu intestinele atârnând, după ce, în urma căzăturii, plaga provocată în seara precedentă i-a plesnit. Bărbatul a fost imediat preluat de medici și dus înapoi la Secția de Terapie Intensivă de unde s-a aruncat. Bărbatul a suferit leziuni serioase. În locul în care a căzut victima putea fi văzută aseară, o baltă de sânge. 
La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție care au efectuat cercetări și au stat de vorbă cu medicii și pacienții pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
Nicolaie M. ar fi recurs la aceste gesturi extreme din cauza sărăciei. Cel puțin asta a reieșit din verificările efectuate de oamenii legii după prima tentativă de suicid pe care bărbatul a avut-o.
După cum ne-au spus martorii, starea de sănătate a acestuia nu era deloc bună, medicii depunând toate eforturile pentru a-l stabiliza. Reprezentanții Spitalului au declarat că imediat după ce    s-a aruncat de pe geamul salonului de la etajul II, a fost băgat iarăși în operație. Medicii au declarat că sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?